De Lions Vinkeveen Plantenmarkt 2013 Winkelcentrum Zuiderwaard Vinkeveen

Wegens het enorme succes van voorgaande jaren, heeft de Lions club Vinkeveen en Waverveen weer haar Plantenmarkt georganiseerd op vrijdag 19 april en zaterdag 20 april.

Net als vorig jaar vond de verkoop plaats bij het winkelcentrum in Vinkeveen, op het pleintje bij de Plevierenlaan.

Een grote verscheidenheid aan planten is aangeboden, zowel eenjarige als vaste planten. Van begonia’s en geraniums tot lavendel, hanging baskets en perkgoed, voor ieder wat wils om tuin of balkon mee op te fleuren.

Velen kwamen langs voor een praatje, een mooie plant, hanging basket of een waterplant.

Wat zijn de ingrediënten? Dankzij de samenwerking met Tuincentrum Kwekerij Rijdes in Vinkeveen (perkplanten) en Aquaflora in Vinkeveen (Water- en vijverplanten) kunnen de kwaliteitsproducten tegen vergelijkbare prijzen als in de tuincentra worden aangeboden. Maar nu steunt u met uw aankoop een goed doel!

Dit jaar wordt geld ingezameld om het jaarlijkse Red Crosser evenement te financieren. Tijdens de Red Crosser dag zal de Lions club Vinkeveen en Waverveen een aantal patiënten van de verzorgingshuizen in Vinkeveen uitnodigen om een rondrit te maken in Amsterdam per Rode Kruis tram. De opbrengst van de plantenverkoop zal ook ten dele besteedt worden aan de samenwerking met de Zwemvereniging De Ronde Venen.

De Lions club Vinkeveen en Waverveen wil haar klanten, Tuincentrum Kwekerij Rijdes en Aquaflora van harte bedanken voor hun bijdrage aan deze goede doelen. Neem een kijkje op onze vernieuwde website www.lionsvinkeveen.nl en tot ziens op de gezellige Koninginnedag Braderie, waar de hele dag op een groot scherm de kroning van minuut tot minuut kunt volgen. De braderie sluiten we af met lekkere muziek van onder andere Trafassi, Robert Leroy en Lange Frans.