Groot Koninginnedag Feest en Braderie door Lions, 2 Heertjes en Roekz

 

VINKEVEEN – 30 April 2013 – Maria Oord

 

PROGRAMMA KONINGINNEDAG LIONS CLUB VINKEVEEN EN WAVERVEEN

 

Braderie en Feest

 

Braderie: op het terrein van Maria Oord (Herenweg)

Feest: op de parkeerplaats tussen Maria Oord en Roekz / De 2 Heertjes.

 

De laatste, echte Koninginnedag die op 30 april wordt gevierd, komt er aan. Een bijzondere gebeurtenis waar wij met de Koninginnedag Braderie al 35 jaar graag onze schouders onder zetten.

En met wij bedoelen we de Lions club Vinkeveen en Waverveen, Maria Oord, Café de Twee Heertjes en Partycentrum Club Roekz.

 

De Koninginnedagviering vindt dit jaar plaats op het terrein van Maria-Oord aan de zijde Herenweg. Met de uitbreiding naar de parkeerplaats van Maria-Oord is meer ruimte aanwezig. Het organisatiecomité heeft besloten om van deze unieke dag een bijzondere gebeurtenis te maken.

Hoe bijzonder wordt het?

 

De dag start om 10.00 uur met de ontvangst van de gasten en bewoners van Maria-Oord en Vinkenoord, die uitgenodigd worden om samen met de vrijwilligers en organiserende mensen een kopje koffie en oranjegebakje te nuttigen (met dank aan Roekz). Aansluitend is op een groot scherm, van circa 3 bij 3 meter, de abdicatie (troonsafstand)van koningin Beatrix en de inhuldiging van koning Willem Alexander en koningin Maxima tot in detail te volgen.

Ook de Kroning in de Nieuwe Kerk om 14.00 uur zal live te zien op dit grote TV scherm.

 

14.15 uur

Lange Frans (De Amsterdamse Rap-koning)

Lange Frans verzorgt spetterend optreden

Lange Frans verzorgt spetterend optreden

 

15.30 uur

Traffassi (kleine wasjes, grote wasjes),

Robert Leroy (finalist “Bloed, Zweet en Tranen”)

 

Het wordt oergezellig! Waagt u ook een dansje?

 

Natuurlijk wordt alles ondersteund door een gezellige braderie met meer dan 30 kramen op het bekende terrein van Maria Oord. En voor de kinderen het bekende kinderparadijs met dit jaar een zweefmolen, de bekende hindernisbaan, en trampoline.

 

Onze dank gaat ook uit naar Vobi, die wij bereid hebben gevonden om het kermisterrein geschikt te maken als parkeerterrein voor de bewoners en personeelsleden van Maria-Oord en Vinkenoord.

 

Samen met u maken we er weer een onvergetelijke dag van!

U bent van harte uitgenodigd!

 

Rond de klok van 6 uur ’s avonds wordt het feest beëindigd.