De laatste, echte Koninginnedag die op 30 april wordt gevierd, komt er aan.

Een bijzondere gebeurtenis waar wij, met de Koninginnedag Braderie al 35 jaar graag onze schouders onder zetten. En met wij bedoelen we het organisatiecomité, dat wordt gevormd door de Lionsclub Vinkeveen en Waverveen, Café de Twee Heertjes en Partycentrum Club Roekz.

De Koninginnedagviering vindt dit jaar plaats op het terrein van Maria Oord aan de zijde Herenweg. Met de uitbreiding naar de parkeerplaats van Maria Oord is meer ruimte aanwezig. Het organisatiecomité heeft besloten om van deze unieke gebeurtenis iets bijzonders te maken. De dag start met de ontvangst van de bewoners, personeelsleden en vrijwilligers van Maria Oord en Vinkenoord, die uitgenodigd worden om samen met ons een kopje koffie en oranjegebakje te nuttigen. Aansluitend is op een groot scherm de Kroning tot in detail te volgen.

’s Middags begint het feest met dit jaar zeer bijzondere artiesten zoals Trafassi (kleine wasjes, grote wasjes), Robert Leroy en Lange Frans. Waagt u ook een dansje?

Natuurlijk wordt alles ondersteund door een gezellige braderie met meer dan 30 kramen.  En voor de kinderen het bekende kinderparadijs met dit jaar een zweefmolen, de bekende hindernisbaan, en trampoline. Onze dank gaat ook uit naar Vobi, die wij bereid hebben gevonden om het kermisterrein geschikt te maken als parkeerterrein voor de bewoners en personeelsleden van Maria Oord en Vinkeoord.

Samen met u maken we er weer een onvergetelijke dag van!! U bent van harte uitgenodigd!!