DE LIONS ZETTEN DE BLOEMETJES BUITEN!

Wegens het enorme succes van voorgaande jaren, heeft de Lionsclub Vinkeveen en Waverveen weer haar Plantenmarkt op vrijdag 20 april en zaterdag 21 april georganiseerd bij het winkelcentrum in Vinkeveen.

Ondanks het regenachtige weer werd de plantenmarkt goed bezocht en zijn er vele planten verkocht voor het goede doel. Er werd dan ook een groot assortiment aangeboden, zowel eenjarige als vaste planten, voor ieder wat wils om de tuin of balkon mee op te fleuren.

Dankzij de samenwerking met tuincentrum Rijdes in Vinkeveen konden de kwaliteitsplanten tegen vergelijkbare prijzen als in de tuincentra worden aangeboden.

Op de plantenmarkt heeft een aantal jongeren uit de Woongroep Vinkeveen meegeholpen. Deze woongroep bestaat uit 12 jongeren met een verstandelijke beperking die in november 2011 op de Prins Bernhardlaan 2 te Vinkeveen zijn komen wonen.

De opbrengst van de plantenverkoop zal dan ook besteed worden aan de inrichting van hun gemeenschappelijke tuin, zodat ze samen een gezellige eerste zomer in Vinkeveen kunnen beleven!

De Lionsclub Vinkeveen en Waverveen wil haar klanten en tuincentrum Rijdes hartelijk bedanken voor hun bijdrage voor dit goede doel!