Vinkeveen Koningsdag feest met Telekids, vele muzikale optredens en gezellige braderie!

De Lionsclub Vinkeveen en Waverveen bestaat eind dit jaar alweer 40 jaar. En ook dit jaar staat de club weer voor de grote uitdaging om in samenwerking met Roekz en de 2 Heertjes een bruisend feest te organiseren op Koningsdag 2016 met de braderie, muziek, zang en vermaak voor jong en oud.

De opbrengst hieruit voor de Lionsclub komt weer voor 100% ten goede aan de lokale en internationale goede doelen. Dit jaar wordt o.a. de stichting Jarige Job ondersteund om de minderbedeelde kinderen binnen de Ronde Venen te verrassen met een compleet verjaardagspakket.

Koningsdag 2016

De Koningsdag viering vindt ook dit jaar weer plaats op het terrein van Maria-Oord aan de zijde Herenweg. Naast de braderie vanaf 10.00 uur en het muziekfestijn van Roekz en de 2 Heertjes kan er dit jaar ook gereden worden op een echte rodeostier en kan er vanaf 8.00 uur een ontbijtje gegeten worden in de Lionsstand. Natuurlijk zijn de kids ook welkom tijdens het ontbijt, er is tevens een zweefmolen en springkussen voor de kinderen en ze kunnen hun kleedje uitrollen op het Muziekplein. Dat sluit dan ook mooi aan op het optreden van de Telekids op dit Muziekplein vanaf 12.00 uur!

MIDDAGFEESTPROGRAMMA

Het programma start om 12.00 uur met Telekids, speciaal voor de jeugd

Telekids is al meer dan 25 jaar een hit op televisie en komt nu naar Vinkeveen!

Zing en dans mee op de coolste muziek in deze speciale Telekids Discoshow tussen 12.00 en 15.00 uur op het Muziekplein!

Vanaf 15.00 uur optredens van verschillende artiesten.

Dit muziekfeest duurt tot ongeveer 18.00 uur. Er is een groot podium met live optredens van  weer oude bekenden, zoals onze eigen Vinkeveense volkszanger Quincy.

Ook zijn er optredens gepland van Ruben Tarmidi, bekend van the Voice of Holland en van Bram Koning, altijd goed voor een fantastisch optreden.

De Vinkeveense DJ Ferry Maas praat e.e.a. aan elkaar en zorgt dat de voetjes van de vloer kunnen met lekkere dansmuziek. Het wordt in ieder geval net als voorgaande jaren weer een oergezellige happening!

Inzameling van oude brillen en Douwe Egberts koffiepunten.

Er zijn weer heel wat marktkramen met voor elk wat wils en aan de inwendige mens is uiteraard ook gedacht.

Bij de Lionsstand kunt u zoals vanouds uw oude brillen inleveren. De slechtzienden in Afrika en Azië zijn erg blij met deze keurig opgeknapte brillen.

Ook kunt u uw Douwe Egberts koffiepunten ten bate van de voedselbanken in De Ronde Venen daar inleveren. Na het succes van deze actie in de afgelopen 2 jaar, gaat de Lionsclub hier ook het komende jaar mee door, dus neem uw DE-punten mee!

Verder steunt de Lionsclub “Het Vergeten Kind” met de nationale Lions bloembollenactie. De doosjes met 10 tulpenbollen kunt u voor 5 euro per doosje kopen waarvan netto 3,75 euro opbrengst is voor het goede doel en u kunt zich daarvoor al  inschrijven bij de Lionsstand. De tulpen worden geleverd in september.

Samen met u en alle vrijwilligers maken we er weer een onvergetelijke dag van! U bent van harte uitgenodigd!