Lions Vinkeveen en Waverveen staan weer voor een grote uitdaging; Koningsdag 2016.

Met inzet van alle Lionsleden en diverse vrijwilligers gaan we er weer een bruisend feest van maken. Naast de braderie en het muziekfestijn van Roekz en de 2 Heertjes hebben we dit jaar ook een rodeostier. Plezier verzekerd!

Nieuw dit jaar op Koningsdag Vinkeveen:

Vanaf 8:00 uur is een ontbijtje mogelijk samen met de Lionsleden. Natuurlijk zijn de kids ook welkom tijdens het ontbijt en kunnen ze hun kleedje uitrollen op het Muziekplein. Dat sluit ook mooi aan op het optreden van de Telekids op dit Muziekplein. Vanaf 12:00 uur gaan De Telekids er vol tegenaan!

Koningsdag 2016

We danken onze vrijwilligers, sponsoren en zeker ook onze adverteerders in ons programmaboekje voor de bijdrage die ze ook dit jaar weer geleverd hebben. Uw bijdrage komt dit jaar onder andere ten goede aan de stichting Jarige Job die zorg draagt voor een kompleet verjaardagspakket voor alle minder bedeelde kinderen binnen de Ronde Venen.

Voelt u zich ook geroepen om een bijdrage te leveren aan uw omgeving? Wees welkom en zoek ons op in de Lions stand waar we klaar staan om u uitgebreid te informeren. Daar kunt u ook meteen wat bloembollen bestellen voor de landelijk Lionsactie voor ‘het vergeten kind’, uw DE punten inleveren voor de kerstactie 2016, oude brillen inleveren of u aanmelden voor de amusetocht 2016 op de Vinkeveense plassen. Kom eens met ons praten en misschien zien we u dan, als vrijwilliger of Lionslid, bij de kerstmarkt in Marioord, onze kunstveiling, de bloembollenverkoop in oktober, het inzamelen van de DE koffiepunten in december of levert u uw bijdrage aan de andere door de Lions Vinkeveen en Waverveen georganiseerde activiteiten.

Koningsdag 2016

De Lions zijn blij om weer een Koningsdag voor onze gemeente te organiseren (dat doen we immers ruim 35 jaar met veel plezier) en wensen jullie een fijne en zonnige dag. De opbrengst komt weer voor 100% ten goede aan lokale en Internationale goede doelen zoals omschreven in ons programmaboekje. De Lions internationaal is een vrijwilligersorganisatie waar al de bijdragen voor 100% besteed worden aan goede doelen.

Voor aanmeldingen voor het ontbijt; bezoek ons op Facebook (LIONS Vinkeveen en Waverveen). Voor meer info e-mail: bestuur@lionsvinkeveen.nl of bel: 0655-307240 (Leo)