Amusetocht van Lions Vinkeveen en Waverveen Groot Succes: Ruim € 2.300 opgehaald voor verjaardag pakketten voor kinderen in de Ronde Venen.

De gasten werden uitgenodigd door 4 bedrijven, Premark Advies en Architectuur – Amsterdam: gespecialiseerd in advisering van bedrijven en instellingen (met name schoolbesturen) op het gebied van vooronderzoek, kostenindicatie, architectuur, bouwmanagement, onderhoud en regelgeving, Procee BV – Diemen: schilderwerk, stoffering en onderhoud door vakmensen, Heempark BV – Heemstede: vakkundig project- en bouwmanagement en Badhoeve – Badhoevedorp: een zelfstandige innovatieve betrouwbare allround dienstverlener, actief in bouwen ontwikkelen en beheren van onroerend goed. Door deze samenwerking is de Amusetocht een succes geworden!

Op de stralende vrijdag 11 september 2015 werden 27 gasten verwelkomd bij Jachthaven Omtzigt om aan boord te gaan op het schip “De Vinkenplas” van Rederij Klinkhamer. Rederij Klinkhamer had als geste haar grote schip ter beschikking gesteld tegen een gereduceerd tarief. Voor vertrek werden de eerste hapjes gereserveerd op de boot door restaurant Boven Water. Via Botshol werd gevaren naar Jachthaven Bon, waar de volgende amuses aan boord werden gebracht. Na een prachtige tocht over de Grote Plas meerde het schip aan bij Klinkhamer. Restaurant De Viersprong bracht de volgende lekkernijen aan boord. Na een ontspannen tocht werd bij restaurant De Plashoeve het amuse dessert aan boord gebracht. Daarna werd koers gezet naar Jachthaven Omtzigt. Voor de gasten stond de koffie klaar met heerlijke lekkernijen op het terras bij restaurant Boven Water.

Tijdens de tocht was er ook een serieus onderwerp. De heer Adriaan Mulder van de organisatie Team Lean Six Sigma hield een sprankelend verhaal over de zogenaamde Faalkosten in de bouw. Na afloop van de tocht werd er ook een loterij gehouden. Diverse prachtige prijzen werden beschikbaar gesteld door de deelnemende bedrijven. De restaurants hebben hun bedrijven goed kunnen etaleren met een mooie prijs. Een speciale prijs is beschikbaar gesteld door Team Lean Six Sigma, namelijk een dagdeel introductie in Lean Six Sigma, voor 8 personen. Deze prijs is gewonnen door het bouwbedrijf Badhoeve.

Voor de inwendige mens was er een wijnproeverij aan boord, verzorgd door René Bergh van Country Wines. Naast de leuke verhalen over de verschillende wijnen, leverde iedere verkochte fles een extra bedrag op voor het goede doel. Volgens de gasten was de Amusetocht een geslaagd initiatief en zij hebben zich dan ook spontaan aangemeld voor de amusetocht 2016. Voor de Lions club is het een uitdaging om deze handschoen op te pakken. Reserveer graag 9 september 2016 als u ook aan deze tocht wil deelnemen.

En mocht u zelf interesse hebben om voor uw organisatie een dergelijke tocht te organiseren, wij doen dat graag voor u en kunnen in overleg een programma op maat samenstellen Voor meer informatie of voorintekenen op de amusetocht 2016 Email: lionsvinkeveen1976@gmail.nl of bestuur@lionsvinkeveen.nl. U kunt ook bellen: 06-54690921