December Actie Lionsclub Vinkeveen:
Lever Uw Douwe Egberts Punten In Voor Onze Voedselbank!

De Lions clubs zijn landelijk de kerstactie ‘Koffie voor de voedselbanken” gestart in samenwerking met Douwe Egberts. René Froger, ambassadeur van de voedselbank, bood spontaan zijn medewerking aan en heeft de aftrap verricht van de actie die tot eind december zal duren.

Ook de Lions club Vinkeveen wil zijn steentje bijdragen om onze eigen voedselbank De Ronde Venen te ondersteunen in deze moeilijke tijden. De voedselbank verspreidt wekelijks voedselpakketten, die merendeels door producenten en distributeurs van levensmiddelen beschikbaar zijn gesteld. Ook in onze gemeente zijn honderden personen afhankelijk van onze voedselbank. In de huidige moeilijke tijden kunnen deze bedrijven echter minder producten schenken dan in andere jaren. Koffie is met name een product waar de voedselbanken om zitten te springen aangezien dit nauwelijks aan hun wordt gedoneerd door de lange houdbaarheidsdatum. De Lionsclub Vinkeveen schiet de voedselbank daarom te hulp met het inzamelen van Douwe Egberts Waardepunten. De door u ingeleverde waardepunten zullen worden verzilverd voor pakken koffie die worden gedoneerd aan de Voedselbank De Ronde Venen.

Douwe Egberts steunt deze actie en heeft toegezegd alle donaties met 15% te verhogen. Geef uw D.E. Waardepunten dus nog meer waarde en stel deze ter beschikking aan onze voedselbank!

Uw waardepunten, bij voorkeur geteld, kunt u in de decembermaand inleveren op de volgende adressen in Vinkeveen: Jumbo, Albert Heijn, SMC De Bron, Maria-Oord (receptie) en in Mijdrecht bij beide Albert Heijn vestigingen.